Ziua Porților Deschise la Instituția Prefectului – Județul Alba în data de 2 aprilie 2024

       Instituția Prefectului – Județul Alba îşi deschide porţile pentru a oferi publicului larg o incursiune în trecutul instituţiei, a oportunităţilor prezentului, dar şi o viziune către viitor.
       Vă aşteptăm alături de noi, la sediul nostru, situat în incinta Palatului de Justiție, Strada Ion.I.C. Brătianu, nr.1, marți 2 aprilie a.c., între orele 12.00-15.00, pentru o scurtă incursiune în istoria şi prezentul Instituției Prefectului – Județul Alba.
       Manifestarea organizată cu prilejul aniversării Zilei Instituției Prefectului este concepută în spiritul transparenţei instituţionale şi îşi propune să ofere publicului vizitator oportunitatea de a se familiariza cu specificul instituţiei, constituind totodată, un prilej pentru informarea celor prezenţi cu privire la sfera de activitate a instituţiei.
       Pe parcursul zilei, publicul va putea vizita clădirea cu valoare istorică a instituției, cele mai importante săli ale acesteia, iar oaspeții doritori se vor întâlni și cu personalul Instituției Prefectului – Județul Alba, care le va furniza informații cu privire la competențele și atribuțiile ce revin instituției.
       Pentru accesul în sediul Instituției Prefectului – Județul Alba, persoanele peste 14 ani vor trebui să aibă asupra lor un act de identitate.
                                                                                             Instituția Prefectului – Județul Alba