Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei

Unitate și Armonie la Alba Iulia: Ziua Victoriei în Europa, Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei sărbătorite cu emoție
Într-o zi plină de semnificație, locuitorii din Alba Iulia s-a adunat pe esplanada Pieței Cetății, pentru a celebra împreună trei momente importante din istoria noastră: Ziua Victoriei în Europa, Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Europei.
Atmosfera a fost întregită de prezența Corului de Copii “Theotokos”, a talentatei Orchestre de Cameră “Augustin Bena” și Fanfara Județului Alba.
Corul de Copii “Theotokos” a adus o notă de emoție și sensibilitate evenimentului prin interpretările lor captivante. Fiecare melodie a fost o mărturie a bucuriei și recunoștinței pentru libertatea și independența noastră națională.
Orchestra de Cameră “Augustin Bena” și Fanfara Județului Alba au completat atmosfera cu rafinamentul și pasiunea lor muzicală. Interpretarea lor a adus o notă de solemnitate și respect pentru eroii noștri și pentru idealurile europene de pace și prosperitate.
În aceste momente ne-am reamintit că valorile fundamentale ale libertății și unității europene sunt pilonii pe care ne clădim viitorul.
Cu inimile deschise și spiritul înălțat, privim către un viitor plin de speranță și înțelegere reciprocă, în care societatea noastră să continue să prospere în armonie și fraternitate.