Prefectul Nicolae Albu a participat la inaugurarea noului Terminal Multifuncțional DP World de la Decea

Astăzi, 17.05.2024, prefectul Nicolae Albu a participat la inaugurarea noului terminal multifuncțional realizat de DP World la Decea. Acest eveniment marchează un pas important în dezvoltarea infrastructurii logistice moderne din România, având un impact semnificativ asupra conectivității între piețe și companii.
Terminalul Intermodal de la Decea este un exemplu al comerțului inteligent, un concept promovat intens de DP World. Comerțul inteligent implică conectivitate eficientă, infrastructură logistică avansată și utilizarea serviciilor digitale pentru a optimiza rutele comerciale. Astfel, Decea devine un punct cheie în rețeaua de transport din România, consolidând mărfurile și oferind alternative eficiente la transportul rutier și feroviar.
Inaugurarea terminalului multifuncțional de la Decea reprezintă un moment important pentru comerțul și transportul din România. Acesta simbolizează progresul și modernizarea, oferind un impuls semnificativ economiei locale și naționale. Prefectul Nicolae Albu și-a exprimat încrederea că acest proiect va aduce beneficii majore și va consolida poziția României ca HUB logistic în regiune.