Simpozionul Științific GeoCAD 2018, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Subprefectul județului Alba, doamna Monica Popescu a participat recent la cea de-a XIV-a ediție a Simpozionului Științific cu participare internațională GeoCAD 2018.

 

Evenimentul a fost organizat de colectivul de Topografie din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Exacte şi Inginereşti a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Simpozionul, ajuns la cea de-a XIV-a ediţie a reunit cercetători, cadre didactice şi practicieni, reprezentanţi ai unor institute de cercetare şi de învăţământ superior, companii şi organizaţii de prestigiu din ţară şi din străinătate, pentru a face schimb de idei şi pentru a defini direcţiile prioritare de cercetare în domeniile Geodezie – Topografie – Cadastru.

Scopul Simpozionul Ştiinţific GeoCAD a fost acela de a oferi experţilor români şi străini, cercetătorilor şi doctoranzilor oportunitatea să îşi prezinte rezultatele cercetărilor ştiinţifice şi a studiilor pe care le-au efectuat, fiind menit să crească vizibilitatea acestora pe plan naţional şi internaţional.

În acest an, la cele 9 secţiuni tematice ale Simpozionului au fost înscrise un număr de 23 de lucrări elaborate de 50 de cadre didactice şi cercetători proveniţi din centrele universitare din străinătate (Ungaria şi Grecia) şi din ţară (Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi şi Alba Iulia).

 

Instituția Prefectului – Județul Alba