Raportul de evaluare a activităților desfășurate în anul 2017 de către Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Control Antidrog Alba Iulia

Prefectul județului Alba, Dănuț – Emil Hălălai a participat joi 01.02.2018 la ședința de prezentare a raportului activităților desfășurate în anul 2017 de către specialiști din cadrul Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia  din care fac parte Centrului Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba;  Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Hunedoara și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sibiu.
” Apreciez foarte mult activitatea desfășurată de Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia, care s-a dovedit de a- lungul timpului tot mai eficient în misiunea de a se ocroti, proteja și salva sănătatea și chiar viața tinerilor. Gravitatea fenomenului drogurilor în general, este din nefericire o realitate concretă a zilelor noastre, de aceea consider că este imperios necesar o implicare a tuturor actorilor sociali în combaterea acestuia. Consider ca binevenită o amplă sensibilizare a opiniei publice privind riscul de deces ca urmare a consumului de droguri, astfel încât întreaga populație să fie conștientă de pericolul imens pe care îl reprezintă acesta. Apreciez eforturile constante pe care le depuneți în activitatea dumneavaostră și vă asigur că meritați cu prisosință gratitudinea noastră, a tuturor, reprezentanți ai administrației sau simpli cetățeni, care știindu-vă alături de noi, ne faceți să ne simițim copiii în siguranță” . a precizat prefectul Dănuț- Emil Hălălai.

 

 

 

 

Instituția Prefectului – Județul Alba