Prefectul Nicolae Albu prezent la Convocarea de specialitate cu șefii Structurilor teritoriale pentru probleme speciale

 

Prefectul județului Alba, domnul Nicolae Albu a participat luni 20 ianuarie a.c. la convocarea de specialitate cu șefii Structurilor teritoriale pentru probleme speciale din cele 41 de județe și municipiul București, aflate în coordonarea Direcției Generale Probleme Speciale din cadrul Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, desfășurată la sediul Instituției Prefectului – Județul Alba.

” Cu această ocazie doresc să vă mulțumesc, în numele Instituției Prefectului – Județul Alba, pentru sprijinul acordat în anul 2019 în urma calamităților naturale care au avut loc în comuna Săsciori, sat Răchita prin distribuirea de la rezerva de stat a căsuțelor modulare de locuit necesare persoanelor care au rămas fără adăpost.

Vă asigur de tot sprijinul de care aveți nevoie prin intermediul Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale Alba pentru realizarea Planului de Mobilizare a economiei județului Alba pentru Apărare 2021 – 2024. ” a precizat în discursul său prefectul Nicolae Albu.

Instituția Prefectului – Județul Alba