Prefectul Nicolae Albu a participat la bilanțul activității pe anul 2019 al Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia

Prefectul Nicolae Albu a participat miercuri 29 ianuarie a.c., la ședința de prezentare a raportului privind rezultatele activităților desfășurate în anul 2019 de către specialiștii din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba, Hunedoara și Sibiu, desfășurată la sediul Instituției Prefectului – Județul Alba.

”Apreciez foarte mult activitatea desfășurată de Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog  Alba Iulia, care s-a dovedit  de-a lungul timpului tot mai eficient în misiunea sa de a ocroti, proteja și salva sănătatea și chiar viața tinerilor.

Gravitatea fenomenului drogurilor în general este din nefericire o realitate concretă a zilelor noastre, și de aceea consider că este imperios necesar o implicare a tuturor actorilor sociali în combaterea acestuia. Cred ca ar fi binevenită o amplă sensibilizare a opiniei publice privind riscul de deces ca urmare a consumului de droguri, astfel încât întreaga populație să fie conștientă de pericolul imens pe care îl reprezintă acesta.

Apreciez  eforturile constante pe care le depuneți în activitatea dumneavoastră și vă asigur că meritați cu prisosință gratitudinea noastră, a tuturor, reprezentanți ai administrației sau simpli cetățeni, care știindu-vă alături de noi, ne faceți să ne simțim copiii în siguranță.” a precizat prefectul Nicolae Albu.

Instituția Prefectului – Județul Alba