Prefectul județului Alba, Nicolae Albu a participat la prezentarea bilanțului activității în anul 2019, al ISU Alba

Prefectul județului Alba, domnul Nicolae Albu a participat marți 21 ianuarie a.c. la ședința de prezentare a raportului de activitate al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba pe anul 2019, prezentat de col Adrian Guia, inspector șef al ISU Alba.

” Doresc să felicit întregul corp al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” Alba, pentru profesionalismul şi abnegaţia cu care şi-au îndeplinit misiunile în cursul anului trecut. Aveți un corp de elită, căruia pentru curajul, dăruirea și spiritul de sacrificiu, cu toții vă suntem recunoscători! Cu devotament, curaj şi profesionalism, vă faceți datoria zi de zi, faţă de cetăţeni. Intervenţia voastră în situaţiile de urgenţă este decisivă pentru salvarea de vieţi şi bunuri materiale. Fie că este vorba despre incendii, inundaţii, alunecări de teren, înzăpeziri sau accidente rutiere, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba sunt mereu la datorie.

Totodată, vă mulţumesc pentru colaborarea impecabilă cu Instituţia Prefectului, în scopul protejării şi sprijinirii comunităţilor locale, în prevenirea şi combaterea efectelor calamităţilor.

În încheiere, vă felicit pentru rezultatele obţinute în anul 2019 şi vă doresc mult succes în ceea ce aveți de făcut în acest an!” a precizat în discursul său prefectul Nicolae Albu.

Instituția Prefectului – Județul Alba