Prefectul Dănuț – Emil Hălălai prezent la festivitatea de deschidere a noului an școlar, la Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Prefectul județului Alba, domnul Dănuț- Emil Hălălai a participat alături de secretarul de stat din cadrul Ministerului Apărării Naționale, domnul Mircea Dușa, generalul de flotilă aeriană, domnul Lian Someșan și senatorul Daniel Breaz, luni 10 septembrie a.c. la festivitatea de deschidere a noului an școlar, la Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul”  din Alba Iulia.

Peste 440 de elevi ai Colegiului Naţional Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, între care 120 de boboci, au fost prezenți, luni, la festivitatea de deschidere a anului şcolar.

Conform tradiției, cei 120 de elevi din clasa a IX-a au rostit legământul: ,,Mă leg să învăţ carte, să-mi oţelesc braţul și inima, spre a sluji cu destoinicie patria și Armata României. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

Prefectul Dănuț- Emil Hălălai le-a urat tuturor elevilor și profesorilor să aibă parte de un an școlar plin de succese, bucurii și satisfacții.

 

Instituția Prefectului – Județul Alba