Prefectul Dănuț- Emil Hălălai prezent la concursul național „Cel Mai Puternic Pompier”

Prefectul județului Alba, domnul Dănuț – Emil Hălălai a participat miercuri 19 iunie a.c. la concursul național  „Cel Mai Puternic Pompier”.

 Peste 100 de pompieri din țară  concurează în perioada 19 – 20 iunie, în Piața Toboșarului, pe Latura de Nord a Cetății Alba Carolina, în cadrul etapei naționale a competiției „Cel Mai Puternic Pompier”, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

Acest concurs are ca obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă şi popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de pompierii militari.

Eforturile depuse de concurenţi vor fi răsplătite cu premii ce  constau în cupe, medalii, diplome, bani și accesorii pentru pompieri.

Instituția Prefectului – Județul Alba