Prefectul Dănuț- Emil Hălălai prezent la ceremonialul de predare –primire a comenzii la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba

 

Prefectul județului Alba, Dănuț- Emil Hălălai a participat alături de directorul general din cadrul MAI, domnul Teodor – Iulian Gheorghe si subprefectul Monica Popescu, vineri 12 octombrie a.c. la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba la ceremonialul militar de predare – primire a comenzii, după ce colonelul Cornel Oprișa s-a pensionat, iar locul său a fost luat de către colonelul Adrian Marius Guia.

Prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. II/2592 din 26 septembrie 2018, domnul colonel Cornel Oprișa, inspector șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al județului Alba, se trece în rezervă la cerere, cu drept de pensie.

Prin Ordinul Inspectorului General, domnul colonel Adrian-Marius Guia se împuternicește pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de inspector șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al județului Alba.

Instituția Prefectului – Județul Alba