Prefectul Dănuț- Emil Hălălai a premiat câștigătorii Concursului județean de pictură, eseuri literare, poezie și muzică ”Marea Unire și Idealurile Naționale”

Luni 22 octombrie a.c. la Museikon Alba Iulia s-a desfășurat festivitatea de premiere a concursului județean de pictură, eseuri literare, poezie și muzică ”Marea Unire și Idealurile Naționale” Alba Iulia organizat de Instituția Prefectului – Județul Alba în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba, proiect finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Prefectul Dănuț – Emil Hălălai, subprefectul Monica Popescu și inspectorul general al Inspectoratului Județean Alba, doamna Marcela Dărămuș au acordat premiile elevilor și i-au felicitat pentru performanțele obținute.

Ansamblurile corale câștigătoare au susținut momente artistice, care au fost apreciate de copiii, părinții și cadrele didactice prezenți la eveniment.

Au participat la competiție elevi din clasele I-VIII de la unitățile școlare din județ, cu un număr de aproximativ 490 cu lucrări de pictură, muzică și literare.

Au fost acordate diplome și următoarele premii în bani: 1 premiu special, 14 premii I, 10 premii II, 16 premii III și 18 mențiuni. Valoarea totală a premiilor acordate: 15.000 lei.

Precizăm  faptul că toți participanții la concurs au primit diplome de participare.

 

Instituția Prefectului Județul Alba