O nouă întâlnire a prefectului Dănuţ-Emil Hălălai cu gestionarii fondurilor cinegetice din județ

Prefectul judeţului Alba, domnul Dănuţ-Emil Hălălai s-a întâlnit joi 3 octombrie a.c. la sediul Instituției Prefectului – Județul Alba cu reprezentanţi ai Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Direcției Generale pentru Agricultură, Gărzii Forestiere, Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului Județean de Jandarmi și ai fondurilor cinegetice din judeţ.

Cu acest prilej s-au discutat obligațiile ce revin gestionarilor fondurilor cinegetice și proprietarilor de culturi agricole și silvice și ai animalelor domestice în vederea prevenirii pagubelor produse de exemplarele din speciile de faună de interes cinegetic.

Prefectul a precizat faptul că la nivelul Instituţiei Prefectului Alba s-a realizat un grafic al  întâlnirilor pe zone cu primarii din județ, urmând ca la aceste reuniuni care se vor desfășura începând cu săptămâna viitoare să participe și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Alba precum și a fondurilor de vânătoare, cu scopul evitării pe viitor a producerii pagubelor de către animalele sălbatice.

 

Instituția Prefectului – Județul Alba