Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș in vizită de lucru în județul Alba

 

Joi 11 aprilie a.c. ministrul Apelor și Pădurilor, domnul Ioan Deneș, s-a aflat în vizită de lucru în județul Alba. Însoțit de prefectul Dănuț – Emil Hălălai au examinat stadiul lucrărilor executate în cadrul programului de investiții pentru apărarea împotriva inundațiilor a localităților Cricău, Țelna și Ighiu.

Ulterior au susținut o conferință de presă cu reprezentanții mass-mediei locale.

Pe agenda vizitei de lucru a fost inclusă o ședință la sediul instituției Prefectului – Județul Alba, la care au participat ministrul Apelor și Pădurilor, domnul Ioan Deneș; prefectul Dănuț-Emil Hălălai, subprefectul Monica Popescu, deputatul Ioan Dârzu reprezentanți ai Administrației Naționale Apele Române; Regiei Naționale a Pădurilor; Gărzii Forestiere, primari din județul Alba.

Tematica reuniunii a cuprins următoarele aspecte: prezentarea lucrărilor executate în cadrul Programului de investiții în urma inundațiilor ce au avut loc pe raza localităților Cricău, Țelna și Ighiu; prezentarea programului de investiții privind regularizarea, îndiguirea și consolidarea râurilor și văilor din județ, propuneri lucrări de investiții pentru anul 2019; valorificarea lemnului de foc către populație.

Itinerarul ministrului Ioan Deneș în județul Alba va continua cu vizitarea alături de prefectul Dănuț- Emil Hălălai, a pepinierei Bucium Cerbu și a investiției noi – regularizare pârâu Abrud, urmate de o întâlnire de lucru la Amfiteatrul Cultural Abrud, la care vor participa reprezentanți ai Administrației Naționale Apele Române, Regiei Naționale a Pădurilor, Gărzii Forestiere,  consilieri județeni și consilieri locali, primari din zona Munților Apuseni.

Instituția Prefectului – Județul Alba