Mesajul Prefectului – Nicolae Albu cu ocazia Zilei pompierilor

Dragi pompieri,

Ziua de 13 septembrie este un prilej de mândrie, pentru că îi sărbătorim pe unii dintre cei mai apreciați și îndrăgiți salvatori: pompierii români.

Doresc să felicit întreg personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” Alba, pentru profesionalismul şi abnegaţia cu care își îndeplinesc misiunile încredințate.

Aveți un corp de elită, căruia pentru curajul, dăruirea și spiritul de sacrificiu, cu toții vă suntem recunoscători!

Cu devotament, curaj şi profesionalism, vă faceți datoria zi de zi, faţă de cetăţeni. Intervenţia voastră în situaţiile de urgenţă, este decisivă pentru salvarea de vieţi şi bunuri materiale. Fie că este vorba despre incendii, inundaţii, alunecări de teren, înzăpeziri sau accidente rutiere, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba sunt mereu la datorie.

Totodată, vă mulţumesc pentru colaborarea impecabilă cu Instituţia Prefectului, în scopul protejării şi sprijinirii comunităţilor locale, în prevenirea şi combaterea efectelor calamităţilor şi mai ales sacrificiul de care daţi dovadă în aceste vremuri.

Vă mulțumim, dragi pompieri, pentru curajul, devotamentul și profesionalismul de care dați dovadă, pentru faptul că nu ați obosit să ne salvați, să ne ocrotiți și să fiți un exemplu de implicare civică.

LA MULȚI ANI!

Prefect,
Nicolae Albu