Instituția Prefectului, în sprijinul cetățenilor județului Alba

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, Instituţia Prefectului – Judeţul Alba a inițiat un program de audiențe, care vor fi acordate în unități administrativ – teritoriale din județul nostru.

În cadrul acestor întâlniri sunt vizate probleme de pensii, fond funciar, cadastru,  alte aspecte de interes pentru comunitățile locale.

Audiențele vor debuta marți 8 octombrie a.c., la sediul Primăriei orașului Abrud, începând cu orele 10.00 și vor continua joi 10 octombrie a.c., la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor situată în Cugir, str. Viitorului, nr. 1, începând cu orele 10.00.

Audiențele vor fi susținute de prefectul județului Alba, domnul Dănuț-Emil Hălălai, subprefectul Nicolae – Gheorghe Mera, aceștia fiind însoțiți de reprezentanți ai Casei Județene de Pensii Alba, Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alba, precum și de consilieri juridici din cadrul Instituției Prefectului Alba, specializați  în probleme de fond funciar.

Precizăm faptul că, după terminarea audiențelor, vor avea loc întâlniri cu primarii din zona în care acestea sunt acordate, cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Alba, precum și gestionari ai fondurilor cinegetice în vederea discutării modului în care este gestionată în plan local problema prevenirii pagubelor produse de animalele sălbatice, felului în care entitățile cărora legea le conferă atribuții în acest domeniu colaborează pentru a veni în sprijinul deținătorilor de culturi afectate.

Programul audiențelor se întinde pe o perioadă mai lungă de timp, conform unui grafic care va fi anunțat în timp util în presă, pentru ca cetățenii să poată participa la aceste întâlniri și să-și soluționeze pe cât posibil o parte din problemele cu care se confruntă.

Instituția Prefectului – Județul Alba