Informare privind aplicarea Programului pentru școli al României

Conform Hotărârii Guvernului nr.640/2017 pentru aprobarea Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023 și pentru stabilirea bugetului pentru implementarea acestuia s-a constituit prin Ordinul Prefectului Județului Alba nr.446 din 05 octombrie 2017, Comisia pentru punerea în aplicare a prevederilor acestui act normativ.

La nivelul județului Alba, în vederea implementării Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023,  s-au desfășurat următoarele activități:

  • implementarea contractelor subsecvente, încheiate pentru anul școlar 2018-2019 Lot I – mere, cu S.C. Logistic Media Pop Art Srl, respectiv Lot II – lapte UHT cu Dorna Lactate S.A., cu subcontractanții S.C. Albalact S.A., S.C. Lactalis Logistic S.R.L. și Lot III – produse de panificație cu asocierea S.C. Logistic Media Pop Art S.R.L. – S.C. Patisgal S.R.L., cu subcontractanții S.C. GTPD S.R.L. și S.C. Vel Pitar S.R.L.;
  • pregătirea și depunerea cereri de plată la Agenția pentru Plăți și Intervenții pentru Agricultură Alba, în vederea acordării ajutorului financiar pentru furnizarea laptelui și a merelor în instituțiile de învățământ, pentru semestrul I al anului școlar 2018-2019;
  • modificarea, începând cu data de 01.04.2019, a contractului subsecvent încheiat pentru Lotul III – produse de panificație, în sensul încheierii colaborării cu subcontractantul S.C. GTPD S.R.L.

Instituția Prefectului – județul Alba