În cadrul ședinței CJSU Alba S-au dezbătut măsurile necesare a fi întreprinse în vederea creșterii capacității de intervenție în prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul Coronavirus

 

Joi 27 februarie a.c. s-a desfășurat ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba, prezidată de prefectul Nicolae Albu, la care au mai fost prezenți subprefectul Ioana-Diane Rof, șeful ISU Alba, colonel Adrian Guia, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Ordinea de zi a ședinței a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba a cuprins următoarele teme: prezentarea Raportului de evaluare a activității Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba pe anul 2019; prezentarea ”Raportului de sinteză privind apărarea împotriva inundațiilor și fenomenelor hidrometeorologice periculoase produse în județul Alba în perioada 01-05 februarie 2020”; proiect de hotărâre pentru aprobarea ”Raportului de sinteză privind apărarea împotriva inundațiilor și fenomenelor hidrometeorologice periculoase produse în județul Alba în perioada 01 -05 februarie 2020”.

Totodată  s-a discutat planul de măsuri de combatere a pestei porcine, datorită apariției recente a unui focar pe fondul de vânătoare Vingard.

La punctul Diverse s-au dezbătut măsurile necesare a fi întreprinse în vederea creșterii capacității de intervenție în prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul Coronavirus.

 

Instituția Prefectului – Județul Alba