Bilanțul activității pe anul 2018 al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Alba, prezentat la sediul Instituției Prefectului – Județul Alba

Prefectul județului Alba, domnul Dănuț-Emil Hălălai și subprefectul Monica Popescu au participat luni 28 ianuarie a.c. la ședința de prezentare a raportului de activitate pe anul 2018 al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Județului Alba, desfășurată la sediul Instituției Prefectului – Județul Alba.

În mesajul său, prefectul Dănuț-Emil Hălălai a evidențiat activitatea desfășurată de CPECA Alba  și eforturile susținute ale factorilor implicați în  menținerea la un nivel scăzut a consumului de droguri și reducerea cazurilor de noi consumatori  în rândul populației județului. ” Obiectivul nostru al tuturor vizează creșterea nivelului de informare, educare și conștientizare a cetățenilor în vederea prevenirii și combaterii consumului de droguri. În acest sens veți găsi întotdeauna în Instituția Prefectului – Județul Alba un partener de nădejde, care va sprijini în permanență toate demersurile inițiate în vederea eradicării consumului de droguri în județul nostru”.

Instituția Prefectului – Județul Alba